Vjenčanje

Ivana i Šime


15.09.2018.
Seget Donji

Ima parova koji ne pristaju na klišeje i koji svijet kroje prema sebi, koji taj svijet žele učiniti ljepšim mjestom i u njega dovesti sve one koje vole i do kojih im je stalo. Ovo je priča o posebnom paru čija je ljubav okrunjena brakom visoko iznad mora s pogledom na plavetnilo i otoke, u crkvici sv. Ilije u Segetu Donjem. Ivana i Šime imali su vjenčanje koje je odražavalo njihovu osobnost – nesvakidašnje slavlje o kojem će se još dugo pričati.

Dok su se gosti penjali prema crkvici ležerno odjeveni, u «starkama» i japankama, nitko nije skidao osmijeh s lica, a u blizini se čuo zvuk parkiranja motora njihovih prijatelja bajkera. Ivana je velika zaljubljenica u životinje te ovaj dan nikako nije mogao proći bez njezinih najboljih prijatelja pasa. Šime je očito prepoznao kakvo srce treba imati netko tko uvijek nađe prostora u domu za još jednog psa, dok je Ivana shvatila da čovjeka koji to prepozna ne treba olako pustiti iz života.

Ovi raspjevani, veseli i suncem okupani svatovi zatim su se na motorima zaputili u Etno EKO Selo Škopljanci Radošić gdje su mladenci još jednom pokazali da baš ništa na ovome vjenčanju nije uobičajeno ni često viđeno. Kada su se spremali otplesati svoj prvi ples kao bračni par, Ivanu i Šimu okružili su motorima, te su na njima upalili svjetla koja su poslužila kao reflektori. Nezaboravan trenutak nastupio je kad su se prolomili taktovi AC/DC-a i pjesma «You Shook Me All Night Long».

Rustikalni ugođaj, odlična spiza i pir na otvorenom stvorili su sjajnu atmosferu koju je dodatno zapalio rokerski bend iz Bjelovara i svirao do sitnih noćnih sati. Uz njihovu suizvedbu pjesme «Drama» grupe Let 3 mladenci zajedničkim snagama, uz snažan ritam razbili golemu tortu od krokanta čiji je svaki kat čuvala figurica psa ili mačke. Na vrhu ove bajkerske torte bila je figura motora, a na njoj zaljubljeni muž i žena u žestokoj vožnji prema uspješnom i sretnom braku. Kada se spoji dvoje ljudi kao što su Ivana i Šime čija ljubav pršti iz svakog pogleda i zagrljaja, onda je jasno da taj brak jedino takav i može biti.


Recent Portfolios