Vjenčanje

Tamara i Martin


02.09.2018.
Rogoznica

Volim što živim u Dalmaciji koja pruža bezbroj savršenih lokacija za fotografiranje, volim što je tako slikovita, što su joj pejzaži fotogenični, a volim i što to sve znaju naši ljudi koji se iz tuđine vraćaju kako bi ovdje izrekli sudbonosno «da». Tamara i Martin još su jedan hrvatsko-njemački par koji je odlučio zakoračiti u zajednički život upravo u Dalmaciji, točnije u Rogoznici.

Iako je Nurnberg u Njemačkoj odigrao ključnu ulogu u njihovoj vezi, Tamara je Martina ipak dovela na našu obalu kako bi ovdje okrunili svoju priču brakom. Neke mladenke pršte srećom i ne mogu skinuti osmijeh s lica, a Tamara je upravo sjala. Od trenutka kada joj je mama pomogla zakopčati remen na cipeli do prvog bračnog poljupca i zagrljaja, ona je blistala.

Prekrasan trenutak zbio se u crkvi kada je mladenkin brat uzeo gitaru u ruke i oduševio sve prisutne jer su upravo takvi momenti oni koji čine vjenčanja posebnima. Ovaj je par proslavio ljubav spojivši svoja dva svijeta u jedinstvenoj večeri u kojoj su se redale hrvatske i njemačke zastave, jezici i pjesme. A kakvo bi to bilo vjenčanje jedne Dalmatinke, kada se ne bi rezala torta u obliku Sv. Duje?!

Red smijeha, red veselja, red plesa. Od divnih fotografija s plavim nebom u pozadini snimljenih na brodu do prvog plesa i nježnih bračnih zagrljaja, nisu skidali osmijeh ni poglede jedno s drugog. Ovo je bio jedan od onih parova kojima ne treba mnogo govoriti kako će pozirati. Trebalo ih je samo pustiti da se vole i zgrabiti te trenutke fotoaparatom.


Recent Portfolios