Vjenčanje

Dora i Ivo


11.10.2019.
Split

Neki ljudi dugo čekaju na pravu osobu, onu osobu koja će učiniti razliku, koja će vam znati izvući osmijeh na lice, koja će vam uvijek znati uputiti pravu riječ da odagna strah i stres, osobu koja će znati djelovati u pravom trenutku i koja će prepoznati momente koje treba proslaviti i s vama ih ovjekovječiti. Govorim o idealnom fotografu vjenčanja, a na koga ste vi mislili?

Kada birate osobu s kojom ćete provesti život, vodi vas srce, imate određena očekivanja, snove koje želite zajedno ostvariti, te želite hodati i rasti u istome smjeru zajedno s njima. Taj odabir određuje ton ostatka vašeg života. Neke su ljubavi na prvi pogled, kao ljubav Dore i Ive, neke procvjetaju nakon godina poznanstva, ali sve ljubavi imaju nešto zajedničko – smijeh, sreću i radost na dan vjenčanja.

Malo, simpatično vjenčanje zauvjek će ostati u srcima svih prisutnih, a veza koju su ova mlada Mađarica i veseli Dalmatinac ostvarili dokazuje da ljubav na prvi pogled ipak postoji. Kada godinama kasnije budete listali stranice vašeg albuma s vjenčanja željet ćete se podsjetiti najljepših trenutaka, ponovno osjetiti toplinu i nježnost te gledati u vaše zaljubljene poglede, u trenutak kada ste se krišom uhvatili za ruke, kada ste nešto nježno šapnuli jedno drugom, kada ste prvi put zaplesali kao supružnici. Željet ćete vidjeti sretne suze na majčinom licu i ponos u očevom držanju, igru nećaka pored mora i razuzdani ples vaših prijatelja.

To su sve trenuci koje treba prepoznati kako bi bili ovjekovječeni jer ih treba zgrabiti fotoaparatom iskusnog oka. Treba poznavati svjetlost, ljudsku prirodu, ali i biti pomalo romantičnog duha kako bi uočio momente koje treba zabilježiti, čak i kada ih nitko drugi ne primjećuje. Moj fotoaparat i ja, tu smo za vas da vaš dan pretvorimo u prekrasne albume koje ćete uvijek iznova punog srca voljeti listati.


Recent Portfolios